Group of Students with Hands in Stack, Teamwork. Education conce

UGL – Utveckling av Grupp och Ledare

Som ett komplement till våra utbildningar inom Contact Center och Teleansvar kan vi nu erbjuda en av de bästa utbildningarna vi känner till: ”UGL – utveckling av grupp och ledare”.

Passar alla – inte bara chefer

Det är en av Sveriges mest efterfrågade ledarskapsutbildningar.  Men, kursen passar alla som arbetar med andra människor – systemförvaltare, projektledare, utbildare, kundtjänstchefer, teleansvariga, IT-chefer, kundtjänstmedarbetare, säljare etc.

Du behöver definitivt inte vara i en ledande befattning för att gå en UGL utbildning. Du kommer lära dig hur grupper fungerar och hur du själv fungerar i grupp. Du kommer få större självinsikt och ökat självförtroende.

Samarbete med HK Partner

För denna utbildning samarbetar vi med HK Partner. Kursen leds av Michael Kröger tillsammans med en till av Försvarshögskolan certifierad handledare.

Michael är en inspirerande coach med en stark passion för personlig utveckling. Han har en bred utbildning inom det beteendevetenskapliga området. Michael är certifierad kommunikolog, certifierad coach (SCIC), diplomerad pedagog, NLP Practitioner samt certifierad UGL-handledare.

Läs mer

Läs mer om utbildningen här. Om du har några funderingar kring utbildningen är du välkommen att kontakta Alf Kjeller som är ansvarig för denna utbildning.